2013. október 29., kedd

Mangós bab saláta

1 mangó kockára vágva ( a mangó magja lapos, először vágd körbe és aztán fejts le a húsát, laposan csúsztatva a kést. Vigyázz a kezedre!)
1 piros kaliforniai paprika ( jó a magyar is) kockára vágva
1 lila hagyma - kockára vágva
1 csili paprika kockára vágva ( elhagyható)
1 babkonzerv ( vörös vesebab előfőzött)
1/2 dl kicsavart lime ( citrom) leve - kóstold ízlés szerint a mennyiséget
1/2 dl olívaolaj
só, bors

Keverd össze az egészet, hagyd állni a hűtőben legalább 2 órát ( én előtte való nap elkészítem)
1 hétig is eláll a hűtőben.

Finom mindenféle húshoz, halhoz, de különösen a grillezett húsokhoz nagyon jó.
Vegáknak magában is jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése