2013. október 11., péntek

Trüffelkrém narancshabbal

Trüffelkrémet minden karácsonyi szezonban készítek (amikor van rá pénzem), mert mindenre jó. Pirított mogyorót, olvasztott csokoládét, rumot, tejszínt keversz krémesre-habosra. Nem szoktam cukrot tenni bele, mert ízlésemnek megfelelő arányban teszem bele az étcsokit-tejcsokit, de persze lehet kóstolgatni és utáncukrozni, ha szükséges.
(Nagyon jó bonbont tölteni, kekszre kenni, tortába tenni - nem csak ezt, mert úgy túl tömény, de mondjuk egy réteg ilyen, egy réteg könnyebb krém, és ezt váltogatni.)
Nu, ez megy alulra.
Erre kerül a narancssziruppal ízesített mascarponés tejszínhab.
Lehet egy réteg fahéjjal megszórni a tetejét. You're welcome. Őrült finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése