2014. augusztus 11., hétfő

Csokis-almás keksz

20 dkg liszt
1 tasak sütőpor
2 tk mézeskalács fűszerkeverék
10 dkg cukor (mi porcukorral szoktuk)

Ezeket összevegyítjük.

10 dkg margarint megolvasztunk mikróban. Két almát vagy kis kockára vágunk vagy lereszeljük (mi nagy lyukún). 10 dkg étcsokit apróra vágunk.

2 db egész tojás

csipet só

Majd ezeket is mind összekutyuljuk. A csokit és az almát keverjük csak a legvégén.
Sütőpapíron sütjük, ne túl közel rakjuk a kis halmokat. 160 fokon sütjük.

Ha valaki szereti a mazsolát rakhat bele azt is, meg igazából bármit ízlés szerint (10 dkg-t kb.)
Mi csak mazsola nékül sütjük, ez így tényleg bevált.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése